Surffestival

The Biarritz Boys laten de reverb al uit hun Fenders knetteren sinds ze uit de luiers zijn. Met Nijmegen Surf City als uitvalsbasis rockten ze inmiddels langs diverse Europese podia en festivals en de gebruikelijke batterij vunzige zaaltjes en ranzige kelders. Strak in pak en in performance, swingen de heren hun surf tot het zweet uit de bakstenen van de zaal druipt en veranderen iedere dansvloer in een zilte branding waar het swingen of verzuipen is.

Enjoy the hip, slick, ultra-violent and super sexy surfsound of...The Biarritz Boys.

Twang Inspectors, de surfrockers uit de regio Woerden, spelen classic surf en originals met een twang. Aangestoken door eerste generatie surfrocker Dick Dale en de Second Wave surfers als Man or Astro-man? zijn Twang Inspectors altijd op zoek naar een eigen surfsound. De Inspectors zijn in het Woerdense oefenhok op zoek naar Twangy nieuwe tracks voor een tweede album. En af en toe mogen Twang Inspectors buiten spelen op een podium met hun druipende reverb gitaren, booming bass en stomping drums.

The Black Djangos laten het zand van Belcrum Beach eens goed opstuiven, als zij hun psychodelic-surf-rock uit de speakers blazen! De desert-noir sound komt voort uit invloeden van bands als The Surfaris, Dick Dale en The Fuzztones. Spooky geluidscollages voeren het publiek mee op een sonic revival met veel reverb en twang.
Aanvang : 14.00
The Biarritz Boys van 15.00-15.45
Twang Inspectors van 16.00-16.45
Black Djangos van 17.15-18.30/19.00


Andere evenementen

© Copyright 2022 alle rechten voorbehouden